FAQ

1. Szükségem van fiókra a rendeléshez?

Nem, vendégként is leadhat rendelést. De van néhány előnye annak, ha fiókot nyit nálunk:

Gyors fizetési folyamat
Könnyen ellenőrizheti rendelési állapotát és rendelési előzményeit
Tájékozódjon az új kiadásokról és a különleges ajánlatokról

2. Milyen fizetési módokat fogadnak el?

A termék kézhezvételekor támogatjuk az elektronikus fizetési módokat, mint az utánvét, készpénz vagy paypal. Kérjük, alaposan ellenőrizze az áru átvételekor, majd erősítse meg az átvételt és a fizetést, köszönöm.

3. Mennyire biztonságos az online rendelésem?

Az online vásárlás során, bankkártyás vásárláskor minden adat felkerül az SSL-védett weboldalra. Az Ön adatait ezután SSL-titkosításon keresztül közvetlenül a hitelkártya-szolgáltatónk hálózatába küldjük, ahol a hitelkártyát és a tranzakciót engedélyezik és jóváhagyják. Hitelkártyaadatait nem tároljuk szervereinken.

4. Van-e árfolyam?

Minden tranzakciónk magyar dollár alapú. Ha hitelkártyája más pénznemben van denominált, a rendelés végösszegét a kártyakibocsátó által a tranzakció feldolgozásának napján érvényes napi árfolyam alapján számítjuk ki.

5. Hogyan kell beállítani a szállítási címet?

Mivel weboldalunk és szolgáltatásaink lengyel nyelvűek, minden Ön által megadott információt lengyelül kell megadni, beleértve az írásjeleket is. Ha a cím egyes betűi nem lengyel betűket tartalmaznak, javasoljuk, hogy helyette használjon hasonló lengyel betűket.

6. Megrendelés után módosíthatom a szállítási címet?

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási cím a megrendelés feldolgozása vagy kiszállítása után nem módosítható. Kérjük, frissítse a szállítási címet a lakcímére, ne a szakmai címére, mivel nem tudjuk, hogy a rendeltetési vámhatóság mennyi ideig tartja vissza a csomagot.

7. Mennyi ideig tart a szállítás? Hogyan követhetem nyomon a csomagomat?

A szállítási idő a választott szállítási módtól függ. Amint megrendelésed kiszállításra kerül, e-mailben küldünk egy nyomkövetési számot és a követési webhelyet. Nem vállalunk felelősséget az Ön országában a vámhatóságok által okozott késésekért.

8. Mit tegyek, ha egy tétel hiányzik a rendelésemből?

Ha még mindig hiányzik valami, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a service@modachicc.com címen.

9. Zwrócić Towar
czy przyjmujesz zwroty
Akceptujemy zwroty pod następującymi warunkami:
- Przedmiot musi być sprzedawany w naszym sklepie internetowym
- Przedmiot nie może być używany w żaden sposób
- Wnioski o zwrot lub wymianę należy złożyć w ciągu 14 dni od daty dostawy
W sprawie zwrotów prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta.

Czy mogę wymienić przedmioty?
Akceptujemy wymiany na takich samych warunkach jak zwroty.
W przypadku wymiany prosimy o zaznaczenie chęci wymiany towaru na inny podczas przygotowywania zwrotu z naszym wsparciem.

Czy zwroty są bezpłatne?
Jeśli chcesz zwrócić, skontaktuj się z obsługą klienta, aby uzyskać adres zwrotny. Po otrzymaniu przesyłki pod wskazanym adresem należy bezpiecznie umieścić przedmioty w oryginalnym opakowaniu wraz z dowodem zakupu.
W niektórych przypadkach wysyłka zwrotna jest bezpłatna. Jeśli zwracasz przedmiot i nie jest to wina modachicc.com, koszty wysyłki zwrotnej zostaną odjęte od Twojego zwrotu.

Jak długo trwa przetwarzanie zwrotów?
Potwierdź zwroty w ciągu 14 dni od otrzymania w naszym magazynie.
Po zaakceptowaniu zwrotu dokonamy zwrotu pieniędzy, wymiany lub zwrotu pieniędzy w ciągu 14 dni od przyjęcia zwrotu do serwisu.

Ha továbbra is kérdései vannak, forduljon hozzánk közvetlenül a service@modachicc.com címen.